Kozmetični salon Špela
 
 
 
 
Kozmetični salon Špela vam ponuja kvalitetne in profesionalne storitve za vas in vašo družino. Pri nas poskrbimo za vaše roke. Pocrkljamo jih lahko z masažo in primerno nego. Za boleče in suhe roke priporočamo toplo parafinsko kopel, ki pocrklja roke, da bodo zopet mehke in voljne. Lahko si privoščite manikuro rok ali umetne nohte. Ob pravilni negi in uporabi vam lahko zdržijo tudi do 5 tednov.
Sodobna ženska ima tudi gladke noge, roke in bikini predel. Depilacija ali brazilska depilacija je učinkovita in cenovno dostopna. Pri redni depilaciji se razmik med depilacijami daljša, ker ščasoma korenine dlak oslabijo.
Privoščite masažo z vulkanskimi kamni? Če imate bolečine v hrbtenici je hot-stone masaža kot nalašč za vas. Topli kamni v kombinaciji z eteričnimi olji vam bodo segreli mišice. Ob enem razbijejo vozličke v mišicah. Masaža je izvrstna priložnost za sprostitev.
Tudi nega obraza je priložnost za sprostitev. Če imate akne ali ogerce smo mi pravi naslov. da se očistijo. Obrazu privoščite masko ali piling. Masaža obraza je pomirjujoča.
   
Kontakt
Kozmetični salon Špela
telefon: 031 111 222, 041 - 333 444
salon.spela@gmail.com
Kozmetični salon Špela
telefon: 031 111 222, 041 - 333 444
salon.spela@gmail.com