Jedilniki
Publikacija
Obvestila
Vpis otrok v vrtec Bled za šolsko leto 2018-19
(za sprejem s 1.9.2018)
Vpis novincev bo potekal od 13. do 15. marca 2018
v torek od 7. - 15. ure
v sredo od 7. - 17. ure
v četrtek od 7. - 15. ure
Letos razpisujemo dnevni program, ki traja 6 do 9 ur dnevno. V dnevni program sprejemamo otroke od starosti 11 mesecev in hkrati zaključenega starševskega dopusta, do vstopa v osnovno šolo.
Več o vpisu si lahko preberete pod zavihkom vpis - vpis 2018/19, kjer je na voljo tudi Vloga za vpis za šol. leto 2018/2019.
V času vpisa bodo tudi dnevi odprtih vrat, ko si boste s svojimi otroki lahko ogledali vrtec in pokukali v kakšno igralnico.
Vabljeni!
Enota Bled
Enota Bohinj. Bela
Enota Bled
V enoti na Bledu letos deluje naslednjih 17 oddelkov:
7 oddelkov otrok 1. starostnega obdobja
10 oddelkov otrok 2. starostnega obdobja
Vrtec Bled je odmaknjen od mestnega hrupa, kar nam omogoča, da veliko časa lahko preživimo v naravi in z naravo, da raziskujemo in opazujemo, uživamo v gibalnih aktivnostih ter daljših in krajših sprehodih. Veliko igrišče ob stavbi nudi otrokom vsestransko sprostitev in možnost gibanja na prostem.
Z načrtovanjem dinamičnih vsebin popeljemo otroke v svet neizmerne domišljije, ki jim omogoča razvoj ustvarjalnosti, iznajdljivosti in komunikativnosti. Vključujemo se tudi v razne projekte in podprojekte, ki jih izvajajo v posameznih skupinah otrok.
V skupinah izvajamo obogatitveni program Mali sonček. V okviru tega 5 do 6-letnim otrokom nudimo tečaj plavanja, drsanja in smučanja.
Za vrati vrtca Bled sta doma prijaznost in toplina, ki otrokom in staršem pomagata, da se hitro počutijo varne in sprejete.
Vrtec ima svojo centralno kuhinjo, v kateri pripravljamo hrano tudi za enoto vrtca na Bohinjski Beli. Skrbimo za zdravo in pestro prehrano, naše kuharice pa poskrbijo za dobro prehrano tudi za otroke z dietami.
Delovni čas
Vrtec je odprt od 6. do 17. ure (v času vseh šolskih počitnic ter 24.12. od 6.00 do 16.00 ure).
Obvestila
Smučarski tečaj
Od 16.3. do 25.3. bo vrtec organiziral za vse 5-6-letne otroke tečaj smučanja na Zatrniku.
Obvestilo glede stavke
Obveščamo vas o nadaljevanju stavke, ki je določena za sredo, 14. marca 2018 in bo potekala tudi v našem vrtcu.
Ob tem vam sporočamo, da bomo za vse otroke (starše), ki ta dan potrebujete varstvo, poskrbeli v enoti Bled. Enota Bohinjska Bela bo ta dan zaprta. Prav tako bodo potekale vse predvidene aktivnosti (vpis v vrtec, dan odprtih vrat, popoldanska srečanja s starši …). Enota Bled bo odprta po običajnem poslovnem času, to je od 6. do 17. ure.
Naprošamo vas, da prisotnost otrok (zaradi lažje organizacije stavkovnih aktivnosti) sporočite strokovnim delavcem v oddelku. Hvala.
Kolektiv vrtca in Sindikat zavoda
P. s.: V kolikor, bi se pogajanja v soboto zaključila ugodno, vas o tem (morebitnem preklicu stavke) obvestimo.
Obvestilo o premestitvi otroka v drugo enoto
Starše, ki želite svojega že vključenega otroka premestiti z novim šolskim letom (s 1. 9. 2018) na drugo lokacijo (Bled, Bohinjska Bela) prosimo, da izpolnjeno Vlogo za premestitev otroka v drugo enoto (dobite jo pri svetovalni delavki, v enoti na Boh. Beli ali tu na spletni strani vrtca) oddate osebno svetovalni delavki vrtca ali pošljete na naslov Vrtec Bled, Trubarjeva cesta 7, 4260 Bled, do petka, 2. 3. 2018.
Vloge za premestitev bodo pozitivno rešene le, če nam bo to dopuščala organizacija oddelkov za novo šolsko leto. Starši boste o možnosti pravočasno pisno obveščeni.
Vloga za premestitev otroka v drugo enoto
Pretekli dogodki
Kljub mrazu se naši otroci ne pustijo motiti in, kot boste videli na fotografijah, zelo uživajo na snegu in zasluženi malici po tečaju. Letos je izvajalec tečaja Smučarski klub Bled.
Smučarski tečaj v Kranjski Gori
10.2.2018
Kljub mrazu se naši otroci ne pustijo motiti in, kot boste videli na fotografijah, zelo uživajo na snegu in zasluženi malici po tečaju. Letos je izvajalec tečaja Smučarski klub Bled.
Smučarski tečaj na Zatrniku
12.2.2018
Za naše otroke bo Vrtec Bled organiziraj smučarski tečaj, ki bo primeren tako za začetnike kot tudi tiste, ki že znajo smučati. Tečaj bo traja od 12.3. do 17.3.2018, cena pa je 100 EUR.
Kontakt
Vrtec Bled, Trubarjeva 7, 4260 Bled
telefon: 004 - 576 54 70
vrtec.bled@vrtec-bled.si
G-Soft
 
Prenovo spletne strani smo zaupali Spletnemu studiu G-Soft - izdelava spletnih strani, ki nam je predstavitev izdelal po naših željah.
Vrtec Bled
Trubarjeva 7, 4260 Bled
telefon: 04 - 576 54 70
fax: 04 - 576 54 71
vrtec.bled@vrtec-bled.si