Arce d.o.o.
Izdelava spletnih strani
OPOZORILO
Spremenili smo dolgoletni naziv in spletno podobo.
S svojimi bogatimi izkušnjami smo vam še vedno na razpolago kot
spletni studio G-SOFT.
Čez 6 sekund vas bomo preusmerili na
www.g-soft.si
Domov | Procesne aplikacije Predstavitev | Reference | Cenik | Kje smo | Kontakt
Lahko vam izdelamo lepo in moderno spletno stran,
ki vam bo v ponos, povečala pa bo tudi vaš uspeh na trgu!
izdelava osnutkov
oblikovanje
izdelava
registracija domen
instalacija na spletni strežnik
vzdrževanje
Ko smo se pred nekaj leti odločili razširiti naše delovanje na izdelavo spletnih strani, so nas pri tem zanimali le tisti izdelki, ki bi zadovoljili naslednjim načelom:
Spletna stran mora biti oblikovno čim lepša
Pri izdelavi nam največ časa vzame prav oblikovanje, saj se zavedamo, da je lep in privlačen izgled eden od glavnih porokov za zadovoljstvo večine obiskovalcev.
Stran mora biti enostavna in pregledna
Dobra zgradba je takšna, da je iskanje želene informacije kar najbolj enostavno. To pomeni, da se lahko vsakdo hitro odloči za ustrezno menijsko tipko, preko katere najde tisto, kar ga zanima. Pri tem je pomembno, da število menijskih tipk ni preveliko.
Vsaka podstran mora vsebovati le tiste podatke, ki so zanjo značilni
Na spletu je veliko izdelkov, ki že na svoji vstopni podstrani nudijo preveč različnih informacij. Obiskovalca ob prvem koraku res ne zanima, katero anketo izvaja imetnik spletne strani, katere povezave so pomembne, katero telefonsko številko morate zavrteti, če želite dobiti imetnika strani in tako dalje. Vsak od navedenih podatkov mora biti na svojem mestu, do katerega se pride s klikom na ustrezno menijsko tipko.
Izogibamo se nasilnim animacijam, ki obiskovalce spletnih strani motijo med branjem informacij. Pri tem imamo v vidu razne stalne utripajoče napise, migetajoče slike in podobne neprijetne elemente. Če naročnik vseeno želi svojo animacijo, jo izdelamo tako, da se pojavi le ob vstopu na spletno stran ali pa da je povsem nenasilna (mehko menjavanje fotografij).
Za naše spletne strani pa je značilno še nekaj. Glava in menijske tipke so vedno vidne na ekranu, ne glede na to, kako daleč navzdol se pomaknemo z drsnikom. Tako se izognemo dodatnemu delu obiskovalca, ko se mora najprej vrniti povsem navzgor, preden lahko preide na neko drugo podstran.