hiša mode
fashion
ART
BTC - City Park, Ljubljana
 
FashionART d.o.o. je novoustanovljeno trgovsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo prestižne konfekcije za gospe, gospode, mladino in otroke. V naši ekskluzivni prodajalni v City Parku ljubljanskega BTC lahko še tako zahteven kupec najde ustrezna oblačila poznanih svetovnih znamk, kot so Armani, Versace, Boss, Marc Cain in druge.

Ker imamo na prodajnih policah tudi najrazličnejše dodatke od rutk, šalov, torb, torbic, nahrbtnikov, kravat in vse do modnih očal, vam jih ne bo treba iskati drugod. V letošnjem letu bomo našo dejavnost dopolnili z velikim naborom obutve poznanih italijanskih in drugih proizvajalcev.

V bližnji prihodnosti načrtujemo tudi prodajalne v Mariboru, Celju, Kranju, Novem mestu, Kopru in Novi Gorici. Tako se vsem, ki se radi oblačite po najnovejših svetovnih trendih, tudi z našo pomočjo ne bo treba več podajati v tujino.

Obiščite nas in se prepričajte o naši ponudbi. Z nami se vam bo svet zdel lepši.
 
OPOZORILO!
Hiša mode fashionART je namišljena firma, ki se ukvarja z lastnimi izdelki visoke mode ali pa jih samo prodaja. Spletna stran je bila narejena kot demo prikaz moderne spletne upodobitve konfekcije prestižnih znamk in je
prosta za hiše, ki se ukvarjajo z modo.
Če svoje spletne strani še nimate, ali pa z njo niste povsem zadovoljni, pokličite
spletni studio G-SOFT. Z veseljem vam bomo priredili to upodobitev po vašem merilu
ali pa jo izdelali povsem na novo.
 
hiša mode
fashionART
izdelava spletnih strani: G-SOFT