Naj vam polepšam čas?
spremljevalec na prireditvah
 
za razočarane ženske
 
družba med dopustom
 
za prosti čas
Spremljevalec v operi, na koncertih, porokah, potovanjih, ...
Ste si zaželeli ogledati koncert ali operno predstavo, pa ste trenutno brez partnerja? Zakaj tega ne bi uresničili, če obstaja rešitev? Z veseljem vas popeljem tja, kamor ste si zaželeli. Družbo vam bom delal med spremljanjem prireditve, odmorom, po končani predstavi pa se bova lahko prijetno pogovarjala ob kozarčku šampanjca.
Vam je neprijetno sami sedeti na poroki najboljše prijateljice? In tudi izleti ter potovanja so v dvoje lahko lepša. Pokličite me, da bodo vaše sanje postale resničnost.
Razočarane in osamljene ženske
Če ste osamljeni ali pa sodite v skupino žensk, ki so razočarane nad ljubezenskim življenjem s svojim partnerjem, vam lahko pomagam. Imam zadostne izkušnje, da boste občutili vso moško nežnost kot tudi energijo mojega telesa. Doživeli boste dan, ki vam bo še dolgo ostal v spominu. In če sodim po izkušnjah, me boste še poklicali.
Preživite dopust v družbi
Morda ste prav vi tisti, ki ste načrtovali dopust s svojim partnerjem, pa ste ostali sami. Ni vam treba obupati in odpovedati tistega, kar si že dolgo želite. Če vam tudi nobena prijateljica v zadnjem trenutku ne priskoči na pomoč, sem tu jaz. Z vami grem lahko na dopust ali potovanje, kjer vam bom skušal biti kar najboljša družba. Ker sem sorazmerno dobro razgledan, se bom z veseljem z vami pogovarjal o temah, ki vas zanimajo.
Ne športajte osamljeni, poživite si večere
Če sodite med ženske, ki rade športajo in ste brez partnerja, vam z veseljem priskočim na pomoč. Igram tenis, vihtim namiznoteniški loparček, se rekreiram v fitnessu, smučam, plavam in tečem, pa tudi drugi športi mi niso tuji. Pokličite, saj bo rekreacija v dvoje lepša in mikavnejša.
Ste preveč zasedeni s službo ali kariero in nimate časa za trdnejšo vezo? Čez dan osamljenosti niti ne opazite, ob koncu dneva pa vam nekaj manjka. Bi radi okusili romantični večer ob kozarčku penine, svetlobi sveč ali pa ob prižganem kaminu poslušali nežno glasbo? Ne zatirajte svojih želja in me pokličite. Dober sogovornik bom in vam z nežnostjo dal vedeti, da ste vsega spoštovanja vredna ženska.
   
Kontakt
Gigolo Mateo, Slovenija
telefon: 031 111 222, 041 - 333 444
gigolomateo@gmail.com
Gigolo Mateo, Slovenija
telefon: 031 111 222, 041 - 333 444
gigolomateo@gmail.com