Spletna trgovina - Demo

Opis spletne trgovine - Demo

Med pomembnejše dejavnosti, katerim smo v studiu G-Soft posvetili posebno pozornost, je tudi izdelava spletnih trgovin. Ta je še zlasti dobrodošla, ker so se v času epidemije z virusom COVID-19 mnogi trgovci zaradi zaprtja trgovin odločili za spletno prodajo, za katero so se ogreli tudi številni kupci.
Da bi izgled in način naših spletnih trgovin kar najbolje predstavili potencialnim strankam, smo se odločili za izdelavo spletne trgovine v Demo verziji, ki jo lahko preizkusite tako kot lastnik spletne trgovine oziroma prodajalec kot tudi v vlogi kupca.
Šele potem, ko boste dobro preizkusili, kako delujejo naši izdelki, boste spoznali, da je izdelava spletnih trgovin studia G-Soft tisto, kar iščete.
Zato preizkusite Demo verzijo tako kot lastnik e-trgovine kot tudi kupec!

Bodite lastnik spletne trgovine

Vsakogar, ki izbira izdelovalca za njegovo spletno trgovino zanima, kako bo lahko v podatkovno bazo sam vpisoval artikle, ki jih bo prodajal preko spleta. Za ta namen se uporabljajo urejevalniki spletnih strani CMS, oziroma Content Management System. Ker so vsi naši izdelki narejeni z lastnimi rešitvami, smo za svoje potrebe razvili svoj CMS. Pri tem smo pazili predvsem na enostavnost uporabe, ki je omejena le na vsebino, ne omogočamo pa večjih posegov v oblikovanje.
Kot lastnik spletne trgovine oziroma prodajalec lahko s pomočjo CMS urejevalnika vpišite v bazo podatkov enega ali več artiklov. Ti so lahko kakršnikoli po vaši izbiri, saj gre le za preizkus (npr. parfum, računalniški monitor, kosilnica itd.)
S klikom na spodnjo tipko se postavite v vlogo lastnika spletne trgovine oziroma prodajalca
CMS urejevalnik z nadzornim sistemom
Sama izdelava spletnih trgovin brez CMS urejevalnika in nadzornega sistema nikakor ni dovolj. Slednji namreč omogoča njenemu lastniku zelo dober pregled nad strankami, prodajo svojih artiklov, izdanimi predračuni in računi. Zato vam svetujemo, da ga preizkusite v živo.
Osnovne funkcije se lahko nadgradijo z več opcijskimi, ki v Demo verziji niso dostopne. Gre namreč za objavo akcij, podeljevanje kod za popuste in obveščanje strank o novostih.
Z urejevalnikom lahko vpisujete nove artikle, jih kasneje po potrebi popravljate ali začasno oziroma trajno izbrišete iz baze podatkov. Vsak artikel lahko predstavite z eno ali več fotografijami, tekstovni del pa vam omogoča vpis poljubnih besedil v odstavkih oziroma alinejah. Pri tem morate upoštevati nekaj pravil, ki so zapisana na urejevalnikovi podstrani Pomoč.
Start CMS urejevalnika
Urejevalnik lahko odprete s klikom na CMS urejevalnik spletne trgovine - Demo ali na tipko
Ko se vam bo urejevalnik odprl, vpišite v prijavni obrazec geslo, ki je zaradi odprtosti sistema kar enojni presledek (space).
Vpis, popravilo in izbris artiklov
Za vpis novih prodajnih artiklov, spreminjanje že obstoječih ter morebitni izbris iz baze podatkov je v navigaciji namenjena le menijska tipka Artikli. Vsakega od njih lahko opremite s primernim besedilom in z eno ali več fotografijami.
Fotografije oziroma slike artiklov naj bodo čim lepše in dobre kvalitete, saj prav estetika spletne trgovine zagotavlja večji prodajni uspeh. Če takih fotografij nimate, ali pa so bolj slabe kvalitete, vam lahko pomagamo. Vaše artikle lahko fotografiramo in jih pred vpisom tudi primerno obdelamo.
Prosimo, da vsebine artiklov, ki jih niste vpisali sami, ne spreminjate!
CMS nadzorni sistem
Ker predstavlja CMS nadzorni sistem skupaj s CMS urejevalnikom celoto, se oba nahajata na istem spletnem naslovu.
V navigaciji so spodaj navedeni menijski gumbi aktivni in lahko nanje klikate, rahlo zatemnjeni pa so v demo verziji onemogočeni.

Bodite kupec in opravite nakup

Preizkus nakupa v naši spletni trgovini - Demo ne bo nikomur delal težav, saj gre za podoben postopek, kot so ga mnogi že vajeni. Pri izdelavi smo se trudili, da je nakup kar najbolj enostaven, košarica pa povsem pregledna.
Ko boste dodali v košarico enega ali več artiklov ter vpisali v obrazec vaše osnovne podatke, vam bo Demo verzija trgovine poslala na vaš elektronski naslov predračun. Ker gre izključno za navidezni nakup, vam zneska seveda ni treba plačati. Nato se začasno postavite v vlogo prodajalca in odprite CMS urejevalnik spletne trgovine - Demo. Na njegovi podstrani Predračuni boste v seznamu našli svojega. Odprite ga in potrdite navidezno plačilo.
Takoj po potrditvi plačila vam bo naša spletna trgovina v Demo verziji poslala še ustrezen račun, s tem pa bo navidezni oziroma Demo nakup zaključen v celoti.
S klikom na podstran Ponudba ali na spodnjo tipko se postavite v vlogo lastnika spletne trgovine oziroma prodajalca
S CMS urejevalnikom lahko brez skrbi vpišete več artiklov po lastni izbiri, kot kupec pa opravite nakup enega ali več eksponatov.
Ne plačujte Demo predračuna!

Začetno stanje spletne trgovine - Demo

Da stran na začetku ni bila prazna, smo s CMS urejevalnikom sami vpisali prvih deset artikov v bazo podatkov. Artikli so med seboj povsem različni, s tem pa je prikaz bolj raznolik, kot bo v resnici.
Prosimo, da vsebine artiklov, ki jih niste vpisali sami, ne spreminjate!
Naredili smo tudi demo nakup enega artikla, kar lahko vidite v CMS urejevalniku, saj nam je bil izdan predračun 2021-00001. Ko smo s CMS-jem potrdili njegovo navidezno plačilo, nam je spletna trgovina - Demo poslala še račun 2021-00001.
 
Izdelava spletnih trgovin - ločilo Spletna trgovina Spletna trgovina - Demo
Spletno trgovino - Demo smo za prikaz naših rešitev izdelali v Spletnem studiu G-Soft.
Studio G-Soft
Britof 231d
4000 Kranj
telefon: 051 - 212 886, 051 - 202 456
info@g-soft.si
Spletni studio: G-SOFT